TÀI NGUYÊN KHỞI NGHIỆP

Thành viên trực tuyến

0 khách và 0 thành viên

Thống kê

  • truy cập   (chi tiết)
    trong hôm nay
  • lượt xem
    trong hôm nay
  • thành viên
  • Sắp xếp dữ liệu

    SỐNG LÀ PHẢI MƠ

    THÂN CHÀO QUÍ THẦY, CÔ & CÁC BẠN ĐẾN VỚI BLOG KHỞI NGHIỆP - HẢI NGUYÊN VĂN!
    “ Mỗi người dù ít hay nhiều đều học ở bất kỳ người khác đôi điều gì đó” - Chúc mọi người sức khỏe, niềm vui, “TÂM” để trọn nghề và “NHẪN” để ước mơ!

    ĐỀ THI HỌC KỲ 1 ANH 8

    Nhấn vào đây để tải về
    Hiển thị toàn màn hình
    Báo tài liệu có sai sót
    Nhắn tin cho tác giả
    (Tài liệu chưa được thẩm định)
    Nguồn: Sưu tầm
    Người gửi: Hải Nguyên Văn (trang riêng)
    Ngày gửi: 18h:34' 07-11-2012
    Dung lượng: 40.0 KB
    Số lượt tải: 813
    Số lượt thích: 0 người
    PHÒNG GD&ĐT HẢI LĂNG ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2010 - 2011
    MÔN: TIẾNG ANH LỚP 8
    Thời gian làm bài: 45 phút

    I. Choose the word which is pronounced different from the others:(1m)
    1. A. tiger B. wife C. wisdom D. smile
    2. A. wanted B. worked C. watched D. talked
    3. A. heart B. house C. honest D. habit
    4. A. character B. children C. chemistry D. Christmas
    II. Choose the best answers among a, b, c or d :(2.5ms)
    1. Hoa has just received a letter from her friend. She seems___________
    A. happy B. happied C. happily D. unhappily
    2. May I have another biscuit? -> Of course. Help___________
    A. himself B. herself C. yourself D. myself
    3. I am lucky enough___________a lot of friends.
    A. have B. to have C. having D. had
    4. Ba is___________. He always helps the poor people.
    A. humorous B. generous C. reserved D. social
    5. Bell started___________with ways of transmitting speech over a long distance.
    A. experiment B. experimenting C. experimented D. to experiment
    6. She told him______________________up late .
    A. not stay B. to not stay C. not to stay D. to stay not
    7. It’s two years since I last___________Mary.
    A. see B. saw C. have seen D. is seeing
    8. They___________ a holiday for a long time.
    A. haven’t had B. didn’t have C. don’t have D. have
    9. Hung is___________student in my class.
    A. the goodest B. better than C. the better D. the best
    10. The store owners have been___________about the new mall for a few months.
    A. interested B. excited C. surprised D. concerned
    III. Complete each sentence with the correct form of the verb in brackets (1.5ms)
    1. Lan (learn) _____________English since she (be)__________at grade 4.
    2. You should practice (speak)____________English every day.
    3. Nam likes acting and outdoor (act)_______________.
    4. My father used to (smoke)__________a lot.
    5. The Boy Scouts of America is a youth (organize) ____________
    6. It (get)______________hotter and hotter.
    IV. Fill in each blank with a suitable given word to complete the passage.(2ms)
    Participate program earn for planting in community save
    
    The Y&Y is planning to help the (1) ____by encouraging all members to participate (2) ______a recycling (3)_____. By doing this, you can help (4)____ atural resources and (5)_____some money for the organization. If possible, you can (6) ____in other programs such as raising funds (7)____the poor, helping street children and (8) _____ trees and flowers in the park .
    V. Find out one mistake in each sentence and correct it.(2ms)
    1. He spends(A) his free time to do(B) volunteer work at(C) a local orphanage(D) .
    2. Boys and girls(A), you’ll have to(B) do this(C) assignment yourself(D) .
    3. Could(A) you make(B) me(C) a favor(D), please ?
    4. Mr. Brown(A) is(B) the same(C) age with(D) Mrs. Brown.
    VI. Read the first sentence and then complete the second with the same meaning.(1m)
    1. The ice is very thick. We can walk on it . The ice_____________________.
    2. “You should do your homework ”.The teacher said to Tan. The teacher said_______________ .
    HƯỚNG DẪN CHẤM TIẾNG ANH 8
    HỌC KỲ 1 NĂM HỌC 2010-2011

    I. 0,25 điểm mỗi câu
    1. C 2. A 3. C 4. B
    II. 0,25 điểm mỗi câu
    1. A 2. C 3. B 4. B 5. B
    6. C 7. B 8. A 9. D 10. D
    III.
     
    Gửi ý kiến